Qui som

Un bon dia, un grup de blogaires de Barcelona es van conèixer realitzant una ruta pel centre de Barcelona a la cerca i captura de representacions d’Hermes (també conegut com a Mercuri romà o Thot egipci). El resultat d’aquella trobada fou tan positiu que van voler repetir-la, de tal manera que cadascun d’ells va començar a crear rutes per Barcelona per a la resta.

El resultat va ser un grup que, de seguida, es va fer molt compacte i els membres del qual, des d’aleshores, no paren de publicar, fotografiar, parlar i sortir conjuntament, fent rutes per a poder aprendre uns dels altres i conèixer la ciutat que tant els enamora: Barcelona.

enrique
ENRIQUE CAMÓS – Milerenda

Biòleg, m’encanta la ciutat, m’apassiona escriure, fotografiar, passejar, viatjar, dibuixar, etc. Fa uns anys, la meva dona, Ángeles, que tambè formava part d’aquest grup, em va proposar fer un blog. Al principi em vaig mostrar  una mica escèptic, però ella va tirar endavant el projecte. Mai em podia haver imaginat que per aquella decisió arribariem fins ón hem arribat, i d’això en te la culpa Ángeles. Ara ella ja no està entre nosaltres, i no la puc defraudar, per tant continuarè aquell preciós projecte que un dia va iniciar ella


jordiJORDI CASADEVALL – Observant Barcelona

Informàtic, i el meu amor per la fotografia va començar amb l’arribada de les càmeres digitals. Una amiga, em va regalar un guia de Barcelona i em va dir: “fes-la servir i així tindràs motius per poder fotografiar i aprendre aquest art”. Gràcies a les rutes que feiem seguint la guia i la fotografia, vaig començar a tenir una altra passió, Barcelona. Des d’aleshores, la meva càmera i la ciutat es troben per captar i descobrir una part de la història.


nuria
NÚRIA MANCHADO – BCN Last Call

Llicenciada en Dret, nascuda a Tarragona i resident a Barcelona des de fa quasi una dècada. La curiositat em porta a entrar a la darrera botiga que han obert al Born, a redescobrir els carrerons de Ciutat Vella, a posar els peus en els cafès més antics de la ciutat, a conèixer a artistes “Made in Barcelona” o a visitar interessants exposicions d’art. Suposo que la barreja singular de disseny, història, avantguardisme, multiculturalitat i sabors mediterranis que pots trobar en aquesta ciutat em té ben atrapada.


roser
ROSER MESSA – Cosas de Absenta

Llicenciada en Història de l’Art i apassionada de la història de la meva ciutat, sóc una rata de biblioteca que li agrada trobar coses que no busca i escriure sobre elles, tant al meu blog com a la revista cultural Canino. Algunes són històries inversemblants que han quedat recollides en un llibre titulat Anecdotario de Barcelona, il·lustrat per Pep Brocal i editat per Comanegra.ALBERT MUÑOZ – Entre tejados

Periodista a BTV i professor de periodisme a la UAB, vaig començar a entrevistar Caçadors d’Hermes i vaig acabar convertint-me en un d’ells. M’agrada viatjar, la gastronomia i la música. Estava enamorat de la ciutat i em vaig enamorar de l’autora del blog La Meva Barcelona. Continuo barcelonejant per trobar històries, que de vegades explico a BTV i que un dia publicaré al meu propi blog. A Hermes poso per testimoni, d’aquest any no passa!


mariana
MARIANA OVIEDO – A las andadas

Sóc una argentina a qui li agrada la ciutat on viu: Barcelona m´ensenya curiositats i històries que no poden deixar-me indiferent, i per això participo de les activitats que ofereix!. Sóc professora de Geografia i Diplomada en Turisme. Gaudeixo de la natura, dels passejos i els viatges llargs, de les trobades productives i de la fotografia. Estimo els gats >^..^<;ANDRÉS PAREDES – APU VeoDigital

Apassionat del passat, m’agrada explorar, conèixer i divulgar. Sens dubte, el títol (no homologat) que m’aporta una major satisfacció és el d’historiador per afició. Passejant per Barcelona he après que la ciutat es mostra diferent quan observes amb una altra mirada. Sempre disposat a investigar, m’agrada descobrir coses i divulgar cada història per mitjà de la fotografia.NEUS PRATS – La Meva Barcelona

Infermera de professió i curiosa de vocació. Vaig nèixer a Cabacés, un petit poble del Priorat, i ara visc a l’Hospitalet. Estudio el grau d’Història, Geografia i Art a la UOC. El blog m’ha obert la porta a conèixer moltes coses interessants i especials com el grup de Caçadors i la meva parella, l’Albert. Reivindico la cultura com un dels valors més importants, això ens porta a comprendre el nostre entorn i estimar-lo.XAVI SORO – Las crónicas de Thot

Volia estudiar Periodisme i vaig acabar sent psicòleg. Profesionalment em dedico al Marketing Digital i Community Management. Porto més de 15 anys en el sector dels RR.HH. desenvolupant diverses funcions dins relacionades amb el Marketing, Formació, Qualitat i Selecció.
Enamorat de Barcelona, quan puc em perdo pels seus carrers amb la càmera de fotos per descobrir-la. La meva frase preferida: “res passa per casualitat”.


alba
ALBA VENDRELL – La BCN Que Me Gusta

Curiosa, cul-inquiet, amb ganes sempre d’aprendre una mica de tot i, sobretot, amant de l’art i del viatge. Diplomada en Turisme i actual estudiant del grau d’Història de l’Art, intento vincular-me en tot moment amb la ciutat que m’ha vist néixer i créixer.
El meu racó preferit de Barcelona? L’Hospital de la Santa Creu
El meu millor moment? La sortida del sol des de la Carretera de les Aigües